2 Aralık 2009 Çarşamba

Şehir Teröristleri ("IMF" Eylemleri)

Bugüne kadar nezâketimi koruyarak bişeyler karalamaya çalıştım. Fakat şu son dönemlerde yaşananlarla artık kayışı kopardım. Ağzımı hak edenlere karşı açıyorum artık. Kusura bakmayın....
İki gündür haberleri seyrederken sinir nöbetleri geçiriyorum. Malum, İstanbul'da IMF toplantısı var. Bunu fırsat bilen âdi şerefsiz, vatan haini, terörist kudurmuş köpekler meydana çıktılar yine. Dün medya olaya yine polisin gaz bombalarını, müdahalelerini ön plana alarak yansıtmıştı.

Bu "HALKÇI" olduğunu iddia eden HALK DÜŞMANLARInın yakıp yıkmalarını es geçmedi tabi ama bugünkü kadar değinilmemişti. Herhalde icra edilen yıkım olaylar dindikten sonra fark edilmiş olmalı ki bugün polisin "yumuşak" davrandığı bile söylendi nerdeyse. Türk Televizyonlarınde bir ilk olmalı bu.
Bazı mankafalar dışında aklı başında olan herkes bunun protesto olmadığını biliyor. IMF, bu esnafa, bu millete, bu devlete zarar vermiştir. Peki adamlar kafamıza silah dayayıp "bizden borç alıcaksın" mı dedi? Biz gittik kapılarına dilendik. 1940'lardan beridir kapısında dolaşıyoruz. Nerdeyse tüm hükümetler borç aldılar. Almak istemeyenler de darbeydi muhtıraydı zartdı zurtdu kovuldu devletin tepesinden. Onların yapmadıklarını onları yerlerinden eden "şerefli" subaylar, paşalar "emredersiniz" mukabilinde icra ettiler. Ve Türkiye yıllardır üretmeyen daimi tüketen bir ülke oldu. En basitinden kendi evindeki yaşama bak; giydiğin kıyafete, kullandığın saate, bindiğin arabaya, kullandığın bilgisayara....

IMF bize bişey yapmadı. Biz ne yaptıysak kendimize yaptık. Başkasını suçlamak her zaman kolaydır. Senin karşına adam dükkan açar hemen küfrü basarsın "bizim ekmeğimizi almaya geldi" diye. Sen çalış helaliyle, rızkı veren Allah. İnsan önce kendisini düzelticek. Bu millet de çalıyo çırpıyo. Millet çalarsa devlet de çalar. Biz lâyık olduklarımızla yönetiliyoruz kimse şikayet etmesin. O ahmaklar bu ülkede devrim yapılıp herşeyin adalete kavuşacağını zannetsinler. Rejimin bi önemi yok. Sistem ne olursa olsun millet neyse devlet odur. Sen adam olursan senin devletin de adam olur. Adaletli olursan devletin de adaletli olur. Sonuç olarak IMF bize bişey yaptı diyemeyiz. Ama siz alçak köpekler yaktınız, yıktınız, zarar verdiniz...



Bu onun bunun çocukları "IMF" diyip şiddet duygularını tatmin ettiler. Bu şerefsizleri 100 kişi olarak düşünürsek. bunun içindeki 10-15'i profesyonel, yönlendiricidir. Ve "kime" hizmet ettiklerinin de farkındadırlar. 30-40'ı sırf yakmak, yıkmak için gelen sadist puştlar. Bir kısmı da mal, ne yaptığından bîhaber, kolay yönlendirilebilen, isyanî ne söylesen inanıcak, beyinsiz bazı öğrenciler. Bunların ana-babası yok mu? Madem yetiştiremiceksin ne yaparsın. Bunların anasını babasını yatırıcaksın falakaya. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Yapın yapın salın sokağa. Ne lan bu! Ondan sonra o "koyun"ları güden olur elbet. Bu hayvanlar vatan hainidir. Bu p..ler millet düşmanıdır. Terör örgütünün gösterisinde de bunlar çıkar polisle çatışırı, yakar, yıkar. 1 Mayıs'da çıkar polisle çatışır. IMF gelmiş çatışır. Hepsi aynı terörist. Bunlara gösterici olarak bakılamaz. Bunlar teröristtir, vatan hainidir. Milletin, devletin malına umarsızca saldırmakta ve zarar vermektedirler.

Polis nasıl sabretti aklım ermiyor. Ben düşünüyorum da orada görevli polis olsam belimde de silah olsa çeker vururdum heralde. Bu bi tarafına kodumun puştları her tarafı parçalarken, gözü dönmüşçesine etrafa saldırırken iyi sabretti polis. Ama bu işler gazla mazla olucak iş değil. Geçici felç eden, yahut uyuşturan iğneyle vursunlar teröristleri. Atıyosun gaz bombasını adam kaçıyor ara sokağa. Çıkarıyo maskesini hemen halka karışıyo. Sonra tekrar geliyo taşla, sapanla. O attığınız taşlar götünüze girsin. Kökten çözmek lazım. Bir de cezalar düşük heralde ki böylesine cesaret edebiliyorlar. Bişeyleri değiştirmek lazım.

Bilanço açıklandı 7 polis aracı, 11 banka şubesi, 5 işyeri, 6 sonsolosluk binası, 2 otobüs durağı ve 2 otobüste hasar meydana geldi. Yaklaşık 175 kişi gözaltına alınmış. Temennim odur ki insanı, insan hakkını hiçe sayan bu hayvan ordusuna içerde "güzel" bi şekilde muamele edilmiştir. Şimdi bana onlar da "insan" demeyin. Bunlara insan diyen insanlığından utanır. İnsan olana insan gibi davranılır. Hayvan olana da hayvan gibi muamele edilir. Bu onların tercihidir neticede. Malca insan haklarını savunanları da anlamak güç. Adam seri cinayetler işliyor sen ona bişey yapınca "insan hakkı" oluyor. Adam kaç kişiye tecavüz ediyo sen adama dersini vermeye çalışınca "insan hakkı" oluyor. Adam senin evini soymaya geliyo sen adamı vurursan "insan hakkı" oluyo. Bari insan hakkı demeyin. Hayvan hakkı diyin bari.

Hiç yorum yok: